پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

ردیابی کارت‌های سوخت مفقودشده از طریق سامانه ردیابی کارت‌های گم‌شده | قطع سهمیه سوخت خودرو‌های اینترنتی در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۲۰۹۷۰
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
  • ۳
ردیابی کارت‌های سوخت مفقودشده از طریق سامانه ردیابی کارت‌های گم‌شده | قطع سهمیه سوخت خودرو‌های اینترنتی در سال ۱۴۰۳
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: افراد می‌توانند در صورت مفقودی کارت در جایگاه‌ها، تازه‌ترین وضعیت کارت سوخت خود را از طریق «سامانه ردیابی کارت‌های گم‌شده» ردیابی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر عرب‌عامری در گفت‌وگویی رادیویی با بیان اینکه در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ملزم شده بود که ۹۰ درصد توزیع بنزین را از طریق کارت سوخت شخصی انجام دهد که این الزام امسال به حداقل ۹۵ درصد رسیده است، اظهار کرد: تا پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۲، استفاده ۶۷ درصدی از کارت سوخت محقق شده بود که با توجه به کافی‌بودن تعداد سهمیه اختصاص‌یافته یارانه‌ای و آزاد خودروهای شخصی برای عموم مردم، لازم است مردم استفاده از کارت سوخت شخصی را در اولویت قرار دهند.

وی با بیان اینکه به‌منظور خدمات‌رسانی مناسب در ایام نوروز امسال به مسافران به‌صورت موقت، تعداد کارت‌های آزاد جایگاه‌ها ۲ تا ۴ برابر افزایش یافت که این حجم با توجه به پایان سفرها به روال پیش بازگشته و این‌طور نبوده است که تعداد کارت‌ها کاهش یابد، گفت: هم‌اکنون تعدادی کارت آزاد در جایگاه‌ها با توجه به تعداد نازل‌های هر جایگاه موجود است تا افرادی که سهمیه آن‌ها به اتمام رسیده یا نوپلاک هستند، از آن برداشت کنند که سقف برداشت این کارت‌ها با توجه به میانگین سوختگیری خودروها در کشور (۳۰ تا ۳۵ لیتر) ۴۰ لیتر است.

ردیابی کارت‌های مفقودشده از طریق «سامانه ردیابی کارت‌های گم‌شده»

عرب‌عامری درباره روند پیگیری وضع کارت‌های سوخت مفقودی گفت: افراد می‌توانند در صورت مفقودی کارت در جایگاه‌ها، تازه‌ترین وضعیت کارت سوخت خود را از طریق سامانه ردیابی کارت‌های گم‌شده ردیابی کنند.

تخلفات عرضه بنزین سوپر را گزارش دهید

وی درباره موجودی بنزین سوپر جایگاه‌ها توضیح داد: با توجه به مصرف بالای بنزین نیاز است که به منظور تولید بیشتر بنزین، از ظرفیت بنزین سوپر نیز استفاده کنیم؛ کیفیت بنزین یورو که در کلانشهرها توزیع می‌شود با بنزین سوپر تطابق دارد و هم‌وطنان در این باره نگرانی نداشته باشند. عرضه بنزین سوپر به خودروهای مدل‌بالا غیرقانونی است و هم‌وطنان تخلفات احتمالی در این باره را به سامانه ۰۹۶۲۷ گزارش دهند.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره برخی گزارش‌ها درباره کاهش سهمیه بیش از حجم سوخت دریافتی افزود: اگر سوختگیری صحیح انجام نشود، ممکن است یک مقدار جزئی از سهمیه افراد در هنگام سوختگیری کاهش یابد؛ بنابراین لازم است هم‌وطنان در این باره دقت داشته باشند که بعد از اینکه نازل را به جای خود باز می‌گردانند، صبر کنند تا سامانه پیام برداشتن کارت را اعلام کند و بعد کارت خود را بردارند.

قطع سهمیه سوخت خودروهای اینترنتی در سال ۱۴۰۳

عرب‌عامری درباره قطع سهمیه سوخت خودروهای اینترنتی در سال ۱۴۰۳ گفت: طبق مصوبه‌های جدید، اعلام شده است که این سهمیه امسال اختصاص پیدا نکند که شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در این باره مجری بوده و تصمیم‌گیر نیست.

اجرای طرح پایلوت سهمیه برخط کامیون‌داران از اردیبهشت‌ماه

وی درباره حجم سهمیه نفت‌گاز کامیون‌داران گفت: این سهمیه بر اساس پیمایش، تعداد بارنامه‌ها و مشخصات خودروها اختصاص می‌یابد و سهمیه به صورت آفلاین و آنلاین شارژ می‌شود که البته به‌تازگی به‌منظور توزیع عادلانه، به جای سهمیه ماهیانه، سهمیه پانزده‌روزه محاسبه و تخصیص می‌یابد.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی همچنین از اجرای طرح پایلوت اختصاص سهمیه کامیون‌داران به صورت برخط از ابتدای اردیبهشت‌ماه امسال خبر داد و افزود: براساس این طرح، پس از دریافت بارنامه، بسته به مسیر، سهمیه متناظر به کامیون‌داران اختصاص خواهد یافت که مشکل کمبود سهمیه را نیز مرتفع خواهد کرد.

کیفیت بنزین جایگاه‌های سطح شهرها یکسان است

عرب‌عامری درباره برخی شایعات مطرح‌شده درباره تفاوت کیفیت بنزین جایگاه‌های مختلف در شهرها گفت: کیفیت بنزین جایگاه‌های سطح شهرها یکسان است و چنین‌شایعاتی درباره متفاوت‌بودن کیفیت بنزین برخی جایگاه‌ها، بی‌پایه و اساس است.

وی همچنین با تأکید بر اجرای بازدیدهای منظم دوره‌ای در جایگاه‌های سوخت سراسر کشور ادامه داد: همه ۵۷ هزار نازل کشور به صورت ماهانه بررسی می‌شود و افزون بر آن، سازمان استاندارد نیز به‌صورت منظم بازرسی‌های خود را انجام می‌دهد.

خودروهای فرسوده یکی از دلایل مصرف سوخت در کشور

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به اینکه یکی از دلایل مصرف سوخت در کشور ما خودروهای فرسوده است، تصریح کرد: در این باره دولت باید تسهیلاتی را ارائه کند که افراد بتوانند خودروها را جایگزین کنند.

عرب‌عامری تأکید کرد: افرادی که رمز کارت سوخت خود را فراموش کرده‌اند، به نواحی مراجعه کرده و با ارائه مدارک، رمز تازه را دریافت کنند. افرادی نیز که کارت سوخت خودروی صفر خود را تاکنون دریافت نکرده‌اند، با سامانه ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند. در صورتی که کارت سوخته است، هم‌وطنان برای ثبت درخواست کارت سوخت المثنی به دفاتر پلیس مراجعه کنند.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اظهار کرد: افرادی که کارت سوخت خود را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند از طریق کد شناسایی خود، تازه‌ترین وضع کارت سوخت خود را در سامانه اینترنتی شرکت پست یا پلیس ردیابی کنند.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شهروند ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۱
0
0
اطلاعات نادرست منتشر نکنید؛ سهمیه سوخت تاکسی های اینترنتی سال 1403 قطع نمیشه! از نیمه دول سال 1401 قطع بود!
سیف
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۱
0
0
حالا این "سامانه ردیابی کارت‌های گم‌شده" کجاست چجوری میشه پیداش کرد ؟!!!
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۳
0
0
جایگاه آب‌آبکوه سعدآباد هروقت سوال کردیم برای سوپر کارمندان میگن مابخاطر ترافیک نمیاریم آیادرست هست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->